Hvem er vi – MTB 6000

MTB 6000 er en mountainbike klub som har eksisteret siden November 2019 og hjemsted i Kolding, med base i Park-Hallen på Fynsvej. Klubben er startet i samarbejde med DGI / DCU, og som en del af det landsdækkende koncept – mandfolk på mtb og Kvinder på MTB under ”bevæg dig for livet”.

Kerneværdierne i klubben er hygge, velvære & motion, og hvor der er et niveau passende til alle. Det sociale fællesskab & hyggen har høj prioritet både før, under og efter cykelturen. Og under motto´et, altid samlet ud & samlet hjem.

I klubben ønsker vi, at fremme MTB sporten på motionsplan i Kolding Kommune, uanset dit nuværende niveau / form. Derfor har vi lige fra begynderhold, hvor der køres små korte ture uden tekniske udfordringer samt hold, hvor der forventes en hvis grundform både på kondi samt tekniske færdigheder, og hvor turene typisk er længere ture.

Vi køre fast hver onsdag fra kl. 18 – 19.30 samt lørdag fra kl. 10 – 11.30 / 12, hvor vi er delt ind på hold med forskellig længde & tempo. Mødestedet er udenfor Park-Hallen på Fynsvej, hvor turene også afsluttes. Såfremt man har lyst, er man velkommen til at gå med i cafeteriaet til hygge og spas.

Man er altid velkommen til at komme ned, og køre med i 1. måneds tid gratis, inden man melder sig ind i klubben. Meld dig evt. til på vores Facebook side, som er

https://www.facebook.com/groups/MandfolkMTBKolding/ – se under begivenheder.

Skulle du have lyst til at melde dig ind, så klik ind på holdsport via dette link: Holdsport