DGI/DCU Kvinder på MTB
Kvinder på MTB – MTB 6000 er et fællesskab under MTB 6000.
Når vi tager en tur på mountainbike, handler det i langt højere grad om fællesskab og gode oplevelser end om max puls og høj fart. Har du lyst, udfordrer vi også grænser og træner teknik, for jo bedre du bliver teknisk, des sjovere bliver turen.

Vil du være med i et unikt fællesskab, så kom og kør med. Her er både plads til dig, der er helt ny og dig der har kørt i nogen tid. Vi køre hver onsdag kl. 18.00 og lørdag kl. 10.00 Vi mødes ved Parkhallen, Fynsvej 49, 6000 Kolding kom gerne i lidt god tid, så vi alle er klar til at køre til tiden.
Kom, som du er! Du behøver hverken dyr cykel, smart cykeltøj eller klik-sko. Det eneste der er vigtigt, er at du kommer med en MTB cykel + hjelm (påbudt).
Både før og efter vores MTB-tur har vi mulighed for at komme i cafeteria´et til socialt samvær og hygge.

Er du i tvivl om det mindste, så skriv gerne i Facebook gruppen, Kvinder på MTB eller ved at kontakte formanden, via kontaktformularen. I Facebookgruppen kan du få information om Kvinder på MTB – MTB 6000. Det er også her vi kan dele information omkring ture, udstyr eller andet.

Indmeldelse i MTB 6000 er ikke påkrævet endnu, så indtil videre er det gratis at være med. I løbet af efteråret 20 / foråret 21 vil vi åbne op for indmeldelse, og det vil fremgå her på siden, hvordan man indmelder sig. Vi vil så gerne have en masse kvinder ud på MTB, derfor kan du køre med nogle gange, inden du melder dig ind. Indmelding sker ved via Holdsport via dette link: Holdsport

Du kan læse mere her, om hvad Kvinder på MTB her.

https://www.bevaegdigforlivet.dk/cykling/til-dig-paa-cykel-mtb/kvinder-paa-mtb