Kontingent

I MTB 6000 er vi naturligvis super glade for, at du har valgt at køre med i netop vores klub, hvor hygge, velvære & motion er kerneværdierne. Vi håber naturligvis, at du falder til i klubben, ellers sig til.

Men for at kunne udvikle samt gøre klubben endnu mere attraktiv for dig som MTB-rytter, har vi brug for, at medlemmerne betaler kontingent. Disse midler bliver brugt til hhv. træneruddannelse, diverse arrangementer, lave attraktive aftaler for medlemmerne mm….

Kontingentet i MTB 6000 er fastlagt til kr. 350 for et helt kalenderår ( fra 1. januar frem til 31. december ). Såfremt du først starter op efter den 1. juli, er kontingentet kr. 175 frem til 31. december, hvorefter man automatisk går over til hel årlig betaling.

Når man er meldt ind i klubben, bliver man automatisk registreret i vores klubdatabase på holdsport, hvor alle medlemsfordelene bliver aktive / synlige for klubmedlemmerne.

………………………………..

Man er naturligvis altid velkommen til, at få en prøveperiode / køre med i 1. måned, for at finde ud af, om det er noget for dig, inden du melder.

Medlemsfordele

  • Diverse rabatter hos forskellige cykelværksteder (service), butikker (udstyr)
  • Rabat på diverse kurser (teknik mm.) samt molionstøb og andre arrangementer udbudt af DGI / DCU samt DAI
  • Kurser afhold af MTB 6000, med instruktør udefra.
  • Køb af attraktiv & lækkert klubtøj
  • Deltagelse i udeture den 1. & 3 lørdag i måneden
  • Mulighed for deltagelse af diverse sociale arrangementer i klubben (julefrokost, sommerfest mm.. )

For indmeldelse klik på linket og opret dig i Holdsport.

Indmeldelse Mandfolk på MTB Klik her

Indmeldelse Kvinder på MTB Klik her